Activiteit 2016-01-20 Afd. Schinnen,Puth,Sweikhuizen Seniorenzitting

Vanmiddag met gasten van Schinnen Puth Sweikhuizen naar de Seniorenzitting geweest van de Marotte georganiseerd door de Zonnebloem Sittard. Een geweldige middag, onze gasten hebben genoten! Toppie!! Alaaf!! IMG_1456??

Tiny Kil

Seniorenzitting: Samen sjoenkelen is sjoonder

Woensdag 20 januari is het de beurt aan de oudere Marotte en Marottinekes om te sjoenkelen en vooral te genieten van een middag vol carnavalesk vertier. Vanaf 13.00 uur openen de deuren van de Stadsschouwburg in Sittard voor de seniorenzitting, die door De Marotte Zitterd in samenwerking met de Zonnebloem georganiseerd wordt. Om 14:11 uur start een gevarieerd programma. Eindtijd is omstreeks 17.30 uur.

Voor de zevende keer op rij vindt de seniorenzitting plaats in de Stadsschouwburg Sittard, met een gevarieerd programma bomvol zang, dans, humor en spektakel.

Drievoudig LVK-winnaar W-Dreej
Drievoudig LVK-winnaar W-Dreej

Er zijn optredens van onder andere de LVK-winnaar van verschillende jaren: W-Dreej, basisschool Leijenbroek met het Marotte kinderliedje van dit seizoen ‘Kolder in de bol’, buuttereedner Fer Naus, Clara Zoerbier, dansgroep Swentibold en nog mee, en nog mee en nog väöl mee. De muzikale omlijsting wordt uiteraard weer verzorgd door de Marottekapel, een element dat niet mag ontbreken tijdens deze middag.