Nieuws Jong voor Oud 2019

Regio Carboonland

Organiseert 4 juni 2019 wederom een Concertjvo 2

Jong voor oud in de Pelgrimskerk te Brunssum (Treebeek)

Horizonstraat 73
6446 SC  Brunssum

Zaal open 13.30 u

start 14.00 u

einfe 16.30 u

Programma

Ibsen – Türje Duo

Jessica Türje – sopraan

Michael Ibsen – gitaar

info:

Het Ibsen-Türje Duo is een samenwerking tussen klassiek gitarist Michael Ibsen en klassiek zangeres Jessica Türje. Hun doel is om de diepte en de diversiteit van het repertoire voor zang en gitaar te verspreiden.

Gitarist Michael Ibsen heeft een Masters in Music behaald aan de Universiteit van British Columbia, waar hij studeerde bij Dr. Daniel Bolshoy. Nu studeert hij bij Carlo Marchione aan het Conservatorium Maastricht. Hij heeft opgetreden als solist en als kamermusicus in heel Noord Amerika waaronder recitals voor de Vancouver en Ottawa klassieke gitaar societies en als solist met het Calgary Arts Orchestra.

Sopraan Jessica Türje behaalde haar Bachelor of Music aan de Universiteit van Toronto. Ze heeft gezongen in opera’s, festivals en recitals in Canada, Oostenrijk en Duitsland, waaronder het Franz Schubert Instituut (Oostenrijk), en het Mountain View International Festival of Song and Chamber Music (Canada).

In het voorjaar van 2018 debuteerde het Ibsen-Türje Duo met een West Canadese concerttour met o.a. optredens voor het Mountain View International Festival of Song and Chamber music.

Jessica en Michael wonen nu in Utrecht waar ze genieten van het fietsen en van hun samenwerking!

Wiener Mélange

Zang en dwarsfluit: Leentje Clijsters

Viool: Asia Czaj

INFO:

Wiener Mélange neemt u mee op een muzikale reis door midden Europa: Franse chansons en Weense walsen laten u glimlachen van herkenning. Denkt u aan Edith Piaff, Ann Christie maar ook aan Toon Hermans. Afgewisseld met de bekendste klassieke melodieën krijgt u muziek op een gouden dienblaadje.

Wiener Mélange past haar programma aan op locatie en tijdsduur. Zij zullen dan ook ter plaatse hun programma aankondigen en omlijsten.

Veel luisterplezier!

Programma-Affiche-Zonnebloem-Concert-4 juni 2019

.