SPONSERING

Nu aanmelden voor dinerpakket Jumbo

Jumbo doneert ook dit jaar 400 dinerpakketten, waarmee afdelingen een kerstdiner voor hun deelnemers kunnen maken. De afgelopen twee jaar heeft een grote groep Zonnebloem deelnemers in de decembermaand kunnen genieten van een gezellig kerstdiner dankzij de dinerpakketten die Jumbo hiervoor beschikbaar stelde.

Een dinerpakket van de Jumbo bevat een driegangendiner voor 10 personen. Hiermee kunnen vrijwilligers samen met deelnemers een driegangendiner bereiden. De meest ideale verhouding is 2 of 3 vrijwilligers en 7 of 8 deelnemers. Het diner moet plaatsvinden tussen 13 en 23 december. Als afdeling mag je maximaal 2 pakketten bestellen. De gerechten zijn eenvoudig te bereiden. Dit kan in principe in een ‘gewone’ keuken bij iemand thuis. De afgelopen jaren hebben afdelingen ook wel georganiseerd dat zij gebruik konden maken van de keuken in een horecagelegenheid. Beiden kan!

Dinerpakketten aanvragen
Vanaf nu kan de secretaris van de afdeling 1 of 2 dinerpakketten aanvragen via het aanmeldformulier. Aanvragen kan tot uiterlijk woensdag 9 november of totdat de 400 pakketten aangevraagd zijn.

Voor het aanvragen zijn de volgende gegevens nodig:

  • Naam, telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon bij de afdeling
  • Het aantal pakketten (maximaal 2 per afdeling)
  • De Jumbo-vestiging waar je het pakket wilt ophalen
  • De gewenste afhaaldatum (afhalen kan tussen 12 december en 23 december)

Let op: voor het aantal pakketten geldt het op=op principe. Wanneer de 400 beschikbare pakketten verdeeld zijn, sluit de inschrijving.

Na aanmelding ontvangt de secretaris van de afdeling een bevestiging per mail. In week 49 (5 t/m 10 december) neemt de contactpersoon van de betreffende Jumbo-vestiging contact op om het exacte afhaalmoment af te stemmen. Dit is ook het moment om door te geven hoeveel porties vlees, vis of vegetarisch er nodig zijn.

Hoe ziet het menu eruit?
Voorgerecht: romige tomatensoep met basilicumolie, ciabatta met tapenade en pesto
Hoofdgerecht: aardappelpuree, rode kool met appeltjes en kaneel, stoofpeertjes en kipfilet / kabeljauw / (vegetarisch) Hollandsch stoofvlees
Nagerecht: feestelijke chocoladepudding met sterretjes
In het pakket zitten ook servetten.