Activiteit 2019-09-17 Bezoek GaiaZoo

Afdeling Nuth, Vaesrade, Wijnandsrade heeft primeur.

Op 17 september j.l. maakte de afdeling Nuth Vaesrade Wijnandsrade een busreisje naar de GaiaZoo in Kerkrade. Het vervoer werd verzorgd door Lindetours. Maar wel op een heel bijzondere manier.

In een samenwerkingsverband tussen GiaZoo en Lindetours, rijdt er in de toekomst een bus van Lindetours rond met het logo en de afbeeldingen van de GaiaZoo. En de afdeling Nuth had  op 17 september de primeur. Een prachtig beschilderde bus met duidelijk te zien “de bestemming”, reed van Nuth naar Kerkrade met ongeveer 50 gasten en een tiental vrijwilligers.
Jammer dat we er niet van konden genieten toen we in de bus zaten, maar bij het uitstappen werden de afbeeldingen van de wilde dieren weer bewonderd.

Het werd een geweldig bezoek aan de GaiaZoo onder prachtige weersomstandigheden. Iedereen had plezier en genoot van de dieren en later ook van de koffie met vlaai, zoals dat gebruikelijk is.
In dezelfde mooie bus ging het tegen 16.00u weer richting Nuth. De glimlach op de gezichten van onze gasten, zei ons dat het weer een geslaagde dag was.

De Zonnebloem, er kan zoveel meer dan je denkt.