Online loterij 2020

Door de maatregelen rond het Coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten dit jaar geen loten bij u aan huis te verkopen.

Om de Zonnebloem met al die mooie activiteiten voor mensen met een beperking toch financieel te ondersteunen kunt u wel loten via deze site bestellen. Wanneer u een bestelling plaatst worden de loten via het door u opgegeven mailadres aan u toegestuurd.

De loten kosten ook dit jaar weer € 2,00 per stuk. Ook nu komt € 1,50 per lot dat door u wordt besteld toe aan de afdeling waarbij u die bestelling plaatst.

De hoofdprijs die u kunt winnen bedraagt maar liefst € 15.000,00. Daarnaast zijn er ook nog andere mooie prijzen te winnen zoals een elektrische fiets, een iPad, e-Reader, een “Weekendje weg” en veel geldprijzen en cadeaubonnen op de eindcijfers van een lot.

De trekking van deze loterij is op 12 oktober 2020. Mensen die hun lot online hebben geregistreerd, ontvangen op 14 oktober bericht via e-mail. 

Wenst u één of meerdere loten te bestellen, kies dan hieronder uw afdeling waar u deze bestelling wilt plaatsen. Het is ook deze afdeling die u met de aankoop van uw lot ondersteunt.

Wij wensen u van harte een mooie prijs toe

Kies uw afdeling:

Amstenrade

Henk Fincken

Henny Huisman

Ernst Olfen

Brunssum-Centrum

Marian Peters

Brunssum-Noord

Han Pirovano

Erik Bron

Brunssum-Treebeek

Jos Ploum

Trudi Flinzner

Desiree van Deenen

Henny Castelijn

Merkelbeek (niet in dienst)

Nuth-Vaesrade-Wijnandsrade

Ans van de Wal

Jos Florakx

Schinnen-Puth-Sweikhuizen

Hans Eurlings

Tiny Kil

Oirsbeek-Jabeek-Bingelrade-Doenrade

Nico Rompelberg

Wilma Keulers

Schinveld (niet in dienst)