Activiteit 45 jarig jubileumfeest afdeling Amstenrade 16-10-2021

45 jarig Jubileum feest in Amstenrade

De voorzitter heet iedereen namens het bestuur van de Zonnebloemafdeling Amstenrade van harte welkom op dit bijzonder feest.

Als eerst wordt er een toast uitgebracht op het 45 jarig jubileum. Daarna volgde er een uitgebreid heerlijk buffet.

Later volgt er een optreden van Wiener Mélange met muziek van Toon Hermans en enkel andere bekende artiesten en melodieën, waaraan allen heerlijk konden meezingen. In de pauze werden diverse vrijwilligers in het zonnetje gezet.

 Er werd een zilveren insigne aan Henk Frederichs, hij kreeg een insigne voor 10 jaar vrijwilliger bij de zonnebloem afdeling Amstenrade. Henk is een op en top vrijwilliger. Hij is dat niet alleen bij ons maar ook bij de seniorenvereniging in Amstenrade en is ook vrijwilliger bij de voedselbank. Zoals je ziet een vrijwilliger die nooit nee kan zeggen. Henk kreeg tevens een bloemenbon van de regio Carboonland.

Henk Fincken, kreeg het  waarderingsbeeldje van de zonnebloem voor zijn jarenlange verdiensten als penningmeester en zeer actief bestuurslid van de afdeling Amstenrade. Henk is per april 2021 officieel gestopt als penningmeester.

Anny Leblanc, kreeg een cadeaubon en een boeket bloemen omdat zij al 45 jaar vrijwilliger is van de afdeling Amstenrade. Vanaf de eerste minuut was Anny erbij. Leuk om te vermelden dat niemand van de vrijwilligers dit wist. De oprichting van de zonnebloem in Amstenrade was op 09-01-1976.

Zo ging een mooie zaterdag middag ten einde.