Thema avond oktober 2016

Thema avonden Provincie Limburg

Elke 4 jaar organiseert de afdeling Limburg een thema avond(en) voor al haar vrijwilligers in de provincie. Om niet te ver te hoeven reizen worden deze gehouden in Venray, Maastricht, Baexem en Heerlerheide.

Deze keer is er impressie van de avond in Heerlerheide.

Na de opening van de voorzitter van de provinciale afdeling Limburg Jo Quaedvlieg s1-1tart “Clip Training en Theater” met het delen van positieve ervaringen door enkele vrijwilligers uit de regio’s die het e.a. hierover vertelde, gevolgd door een interactieve scene over het werven van vrijwilligers, hoe dit wel of niet kan.

Dhr Dave E1-9nsberg verteld zijn ervaringen als vrijwilliger van de Zonnebloem en de belangrijke rol die de Zonnebloem in het leven van zijn moeder heeft gespeeld. Gevolgd door een ode aan de vrijwilliger.

Pauze

Nu was het tijd voor het Improvisatietheater gemaakt op suggesties uit de zaal. Dit leverde een zeer verrassend verhaal op en viel goed in de smaak bij de vrijwilligers.

Tot slot bedankte de Provinciaal voorzitter Jo Quaedvlieg alle artiesten en de werkgroep die deze avonden hebben georganiseerd.